reede, 22. aprill 2011

Punase koralli segu - 50g

Korall

Koralle on leitud juba neoliitikumi väljakaevetest. Nad olid populaarsed Muinas- Egiptuses ja tuntud ka keltide hulgas. Keskajal kasutati koralle silmahaiguste raviks.

Läbipaistmatu punane, roosa, valge või must kaltsiumkarbonaat ja orgaaniline sarvaine. Ta pole mineraal, vaid moodustub korallpolüüpide poolt eritatavast lubiainest.
Korall sümboliseerib elupuud, mis mõjutab kõike elavat. Seotud veresidemete, viljakuse ja menstruaaltsükliga. Korall kaitseb naisi reisidel ja sünnitamise ajal. Kõige parem ehe rasedale naisele on punane korall. Sobib südame tugevdamiseks, luu- ja selgroovaevuste ning epilepsia korral. Jahvatatud koralli kasutati nahahaiguste raviks. Punane Korall pidavat looma naises mehelikke jooni ja valge mehel naiselikke jooni. Hea kivi rännumeestele ja romantikutele, suunates kandjat kangelastegudele ja seikluste otsimisele, kuid liiga sage kasutamine soodustab kapriissust ja väljakutsuvat käitumist. Reisimisel hoiab hädaohu eest. Pidev kaitse kurja silma eest. Sobib Veevalajale, Skorpionile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar